Klantervaringen

Lees ook de cases van

"Jolanda is een vrouw uit duizenden. Zo netjes dat alles nu geregeld is en voor ons is de rust weergekeerd in huis. Dankjewel"
Eva regelt! stelde mij aangepaste werktijden voor. Daardoor heb ik meer rust en tijd voor mijn zorgtaken. Ook mijn werkgever weet nu waar hij aan toe is.
Ik ben blij dat ik Eva regelt! inschakelde. Dankzij een spoedindicatie hadden we snel de juiste hulp en konden we verder met ons leven. de zorgsituatie is er niet minder op geworden, maar wel beter te behappen".
Zo fijn dat er iemand is, die goed luistert en precies weet hoe de zorgsituatie in elkaar zit. door de uitgebreide intake, kwam ik er achter wat ik eigenlijk nodig heb. Eva regelt! heeft me daar uitstekend mee geholpen en ik ben er zo blij om".
De zorg voor mijn dementerende moeder werd me bijna teveel. Ik ben blij dat mijn huisarts mij voorstelde om Eva regelt! in te schakelen. De taken binnen onze familie zijn nu beter verdeeld en ik heb meer energie voor mijn gezin en baan.
Ik raad andere Zeeuwse mantelzorgers ook Eva regelt! aan. Zij kennen alle regels en voorzieningen. Ik wist snel waar we recht op hadden en daardoor hebben we nu de juiste hulp. Dat is een hele zorg minder.
De inzet van Eva regelt! binnen ons bedrijf voorkomt verzuim van werknemers die ook overbelaste mantelzorger zijn. Werkende mantelzorger zijn is zwaar. door de mogelijkheden en inzichten die ik kreeg van Jacqueline, ben ik weer met plezier aan het werk gegaan.