Klantervaringen

Lees ook de cases van

Heel fijn dat Eva regelt! voor ons heeft geregeld dat onze ouders nu goed verzorgd worden. Daardoor kan ik met een gerust hart naar mijn werk.
Eva regelt! stelde mij aangepaste werktijden voor. Daardoor heb ik meer rust en tijd voor mijn zorgtaken. Ook mijn werkgever weet nu waar hij aan toe is.
Ik ben blij dat ik Eva regelt! inschakelde. Zij wisten de weg bij de instanties waar ik mee te maken kreeg. Dankzij een spoedindicatie hadden we snel de juiste hulp.
Door de tips van Eva regelt! heb ik gekozen voor zorgverlof en daardoor hoef ik niet al mijn vakantiedagen in te leveren.
De zorg voor mijn dementerende moeder werd me bijna teveel. Ik ben blij dat mijn huisarts mij voorstelde om Eva regelt! in te schakelen. De taken binnen onze familie zijn nu beter verdeeld en ik heb meer energie voor mijn gezin en baan.
Ik raad andere Zeeuwse mantelzorgers ook Eva regelt! aan. Zij kennen alle regels en voorzieningen. Ik wist snel waar we recht op hadden en daardoor hebben we nu de juiste hulp. Dat is een hele zorg minder.
De inzet van Eva regelt! binnen ons bedrijf voorkomt verzuim van werknemers die ook overbelaste mantelzorger zijn.