Vergoedingen

U bent aanvullend verzekerd
De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor de inzet van de mantelzorgmakelaar. Wij geven u informatie over de procedure bij uw zorgverzekeraar en we zoeken naar een efficiente oplossing..

Uw werkgever betaald onze inzet om langdurig verzuim te voorkomen
Informeer bij Eva regelt! naar de mogelijkheden. Wij werken samen met verschillende werkgevers in Zeeland.

U heeft een persoonsgebonden budget
De inzet van de mantelzorgmakelaar kunt u ook betalen uit het vrij besteedbare deel van uw persoonsgebonden budget.

Uw gemeente verwees u door
De deskundigheid van Eva regelt! wordt regelmatig ingeschakeld door de gemeente. We kijken mee in een complexe (zorg)situatie en zoeken samen met u naar de best passende oplossing.

U heeft een indicatie voor de Wet Langdurige zorg
Dan kunt u Eva regelt! inschakelen voor gratis clientondersteuning. Eva regelt! biedt onafhankelijke clientondersteuning voor langdurige zorg (OCO).

U betaald ons zelf
U heeft een concrete hulpvraag en wil dit geregeld hebben. Eva regelt! maakt samen met u een offerte in overleg op maat.

Door de inzet van Eva regelt! zijn verschillende medewerkers weer met energie aan het werk gegaan, de combinatie van werk en zorg thuis is vaak lastig. met de juiste (werk)afspraken en tips van Eva regelt! is een langdurig ziekteverzuim voorkomen.
Mijn werkgever gaf aan, dat ik contact op moest nemen met Eva regelt! Na een intensief gesprek, werd het voor mij inzichtelijk gemaakt en van Eva regelt! kreeg ik een aantal opties aangereikt. Met nieuwe energie kon ik aan het werk te blijven en mijn zorgsituatie thuis met een gerust hart achter te laten als ik naar mijn werk ging. Prima geregeld!