Eva regelt het compleet

Eva regelt! biedt ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, wonen, arbeid en inkomen. Hieronder leest u per categorie wat u van ons kunt verwachten.

Op het gebied van zorg

Eva regelt! kijkt samen met u onder welke wet(ten) u valt. Wij zetten alle mogelijkheden met de voor- en nadelen voor u op een rij. U bepaalt zelf welke zorg u kiest. Eva regelt! helpt u bij uw keuze.

Op het gebied van welzijn

Eva regelt! maakt een overzicht met mogelijkheden voor welzijnsactiviteiten, sociale contacten en opbouw van een netwerk voor hulpvragers en mantelzorgers. U vergelijkt de voor- en nadelen en kiest welke opties het beste bij u passen. Samen met Eva regelt! krijgt u meer ruimte en tijd om naast uw zorgtaken ook tijd voor uzelf te nemen, zodat u niet overbelast raakt.

Op het gebied van wonen

Eva regelt! brengt voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn om uw woonsituatie aangenamer of beter te maken, zodat u als hulpvrager langer thuis kunt blijven wonen. Vaak bereikt u met eenvoudige oplossingen al een groot positief effect.

Op het gebied van arbeid

Eva regelt! gaat met u  en/of uw werkgever in gesprek. We kijken onder meer naar wettelijke (zorg)verlofregelingen en brengen de mogelijkheden met voor- en nadelen in kaart.

Op het gebied van inkomen

Eva regelt! geeft inzicht in wat de zorgsituatie voor uw inkomen betekent. Wij laten u zien wat er verandert en welke mogelijkheden er zijn om uw inkomen op het gewenste niveau te houden.

Neem contact met ons op