Eva regelt op het gebied van zorg

U heeft zorg nodig, maar u weet niet hoe u dat kan regelen. In Nederland kan heel veel, maar het is ook heel ingewikkeld. U wordt van het kastje naar de muur gestuurd en de regeltjes zijn voor u niet meer helder. Eva regelt! weet de weg. Of het nu gaat om ondersteuning vanuit de Gemeente (WMO) of zorg vanuit de Zorgverzekering. Of misschien heeft u wel langdurig en blijvend zorg nodig? (WLZ). Eva regelt! kijkt wat voor u de juiste zorgwet is, helpt u met het uitzoeken en laat u zien welke mogelijkheden er zijn.

Eva regelt! kijkt en denkt met u mee. Wij zetten alle mogelijkheden met de voor- en nadelen voor u op een rij. U bepaalt zelf welke zorg u kiest. Eva regelt! helpt u bij uw keuze.

Voorbeeld
Eva regelde voor een echtpaar waarvan de vrouw alzheimer heeft dat mevrouw langer thuis kan blijven wonen. Er komt 24-uurs zorg vanuit de Wlz. Daarnaast gaat mevrouw naar de dagbesteding en de dochter ontvangt een PGB-vergoeding zodat zij minder kan gaan werken. De echtgenoot en dochter kunnen zo samen voor mevrouw blijven zorgen.

Voorbeeld
Een man heeft al jaren parkinson, zijn vrouw (mantel)zorgt voor hem, maar ze is overbelast. het lukt niet meer. Mijnheer gaat achteruit en vindt het lastig accepteren dat hij niets meer kan. zijn vrouw wil rust, kan niet meer gaan werken en is ten einde raad omdat de zorg te zwaar wordt. Eva regelt! zorgt er voor dat de juiste beschikking (WLZ) geregeld wordt, er is ruimte voor inzet, opvang en respijtzorg. Mevrouw kan weer aan het werk en heeft meer energie en tijd voor zichzelf. De heer gaat naar een dagbesteding, waar hij ook zinvol zijn dag invult.