Onafhankelijke Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

De Wet langdurige zorg (WLZ) biedt u de mogelijkheid om een onafhankelijke cliëntondersteuner naast u te hebben. Als clientondersteuners WlZ kijken ze  samen met u naar uw belangen en wensen bij het organiseren van de zorg thuis of in het verpleeghuis. U krijgt ondersteuning van een professioneel onafhankelijk clientondersteuner van Eva regelt! Onze clientondersteuners Jolanda, Jacqueline en Merel zijn geregistreerd bij de Beroepsvereniging. We denken met u mee en helpen u de juiste keuze te maken, we zoeken met u naar de juiste hulpverlening, bemiddelen voor u met betrokken instanties en we kijken samen met u wat het beste bij u past.

Woont u in Zeeland? Dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening clientondersteuning WLZ. Eva regelt! is gecontracteerd met het CZ zorgkantoor. Om deze ondersteuning te krijgen hoeft u verder niets te doen, alleen contact met ons opnemen.
Heeft u vanwege een ziekte, een aandoening, een stoornis of een beperking blijvend 24 uur per dag dichtbij zorg nodig hebt, komt u mogelijk in aanmerking voor een  WLZ-indicatie van het CIZ. Wilt u hier meer over weten? neem vrijblijvend contact op met Eva regelt! Wij kunnen voor u ook de WLZ aanvraag verzorgen. Wij staan u graag te woord.

Een cliëntondersteuner helpt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg.  Wtt u niet precies hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past kunt organiseren? dan helpen wij u.

Onze cliëntondersteuning is vooral gericht op de versterking van uw positie, zodat u de juiste, keuzes maakt over uw zorg. Eva regelt! staat naast u en denkt met u mee. Als het mogelijk is, betrekken wij uw sociale netwerk (bijvoorbeeld familie, vrienden, mantelzorgers en vrijwilligers) bij het zoeken naar oplossingen. Eva regelt! kent het zorgaanbod in de regio Zeeland goed en we hebben daarnaast ook een groot netwerk van zorgverleners. Samen met u kijken we wat het beste past en maken we voor u de situatie inzichtelijker.

We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging van Clientondersteuners en ambassadeurs van de BMCB. onze clientondersteuners zijn ingeschreven bij het registerplein. We zijn werkzaam in de hele regio Zeeland.