Onafhankelijke Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

De Wet langdurige zorg (Wlz) biedt u de mogelijkheid om een onafhankelijke cliëntondersteuner naast u te hebben. Als clientondersteuners Wlz kijken ze  samen met u naar uw belangen en wensen bij het organiseren van de zorg thuis of in het verpleeghuis. U krijgt ondersteuning van een professioneel onafhankelijk clientondersteuner van Eva regelt! Onze clientondersteuners Jolanda en Jacqueline zijn ervaren clientondersteuners. Ondersteunend en in opleiding zijn Merel en Claire.

Alle medewerkers van Eva regelt! zijn geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor clientondersteuners (BCMB) en ingeschreven bij registerplein. Dat houdt in dat we professioneel en opgeleid zijn. voortdurend volgen wij verplichte bijscholingen zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kennis op het gebied van wet- en regelgeving.Onze cliëntondersteuning is vooral gericht op de versterking van uw positie, zodat u de juiste, keuzes maakt over uw zorg. Eva regelt! staat naast u en denkt met u mee.

Als clientondersteuners denken we met u mee en helpen u de juiste keuze te maken. We zoeken met u naar de juiste hulpverlening, bemiddelen voor u met betrokken instanties en we kijken samen met u wat het beste bij u past. We helpen u met het opstellen van een zorgplan en het zoeken naar passende zorg.

Eva regelt! is gecontracteerd door het CZ zorgkantoor. Om deze ondersteuning te krijgen hoeft u niets te doen, alleen contact met ons opnemen.
Heeft u vanwege een ziekte, een aandoening, een stoornis of een beperking blijvend 24 uur per dag dichtbij zorg nodig hebt, komt u mogelijk in aanmerking voor een  WLZ-indicatie van het CIZ. Of misschien is uw indicatie verouderd en denkt u dat het niet meer goed past bij uw huidige situatie? Of misschien wilt u een andere leveringsvorm of kiest u ervoor om niet langer thuis te blijven wonen? geen probleem: wij kunnen u als clientondersteuner hiermee helpen.

Neem vrijblijvend contact op met Eva regelt!

Een cliëntondersteuner helpt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van Wet langdurige zorg.  Wtt u niet precies hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past kunt organiseren? dan helpen wij u daarmee.

 

Wij denken in droomscenario’s, dat maakt het verschil!