Eva regelt! geeft u inzicht in uw persoonlijke zorgsituatie.  In concrete stappen zoeken we naar oplossingen die passen bij uw persoonlijke zorgsituatie. Eva regelt! legt u de mogelijkheden voor, maar de beslissing is aan u! U kiest dus zelf welke oplossing het beste bij u past. Als u dat wilt, kunnen we met u samen zaken in gang zetten of voor u regelen.


1. Contact met Eva regelt!

Eva regelt! neemt binnen 24 uur contact met u op, binnen een week komen we bij u langs. wij hebben geen wachttijden. Wilt u gebruik maken van onze ondersteuning? neem dan vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

2. Eva regelt! is persoonlijk

Eva regelt! brengt uw persoonlijke zorgsituatie in kaart. We maken een overzicht van knelpunten en stellen samen met u uw hulpvraag of vragen vast. Daarna gaan we meteen voor u aan de slag.

3. Eva regelt! biedt mogelijkheden

Eva regelt! legt u alle mogelijke oplossingen voor en die zetten we voor u op een rij. Samen met u kijken wat de best passende oplossing is voor u en uw naaste, zodat u de juiste keuze kunt maken. wij kennen alle voor- en nadelen en we denken met u mee. Eventueel neemt Eva regelt! taken van u over, als u dat fijn vindt. Zijn er nog andere zaken waar we tegenaan lopen, dan maken we dat bespreekbaar.

4. Eva regelt! maakt het verschil

Eva regelt! neemt het zoek- en speurwerk van u uit handen. Wij kennen de wet- en regelgeving en we ondersteunen u in alle informatie, procedures, inzet van zorg. samen met u bekijken we de situatie en proberen we die voor u en uw hulpvrager te veraangenamen. Eva regelt! geeft u meer ruimte en tijd  voor uw (mantel)zorgtaken. En daarmee ook meer tijd  voor uzelf en voor uw naaste.