Eva regelt! geeft u inzicht in uw persoonlijke zorgsituatie.  In concrete stappen zoeken we naar oplossingen die passen bij uw persoonlijke zorgsituatie. U beslist zelf voor welke oplossing u kiest. Eva regelt! legt u de mogelijkheden voor, maar de beslissing is aan u! Als u dat wilt, kunnen we met u samen dingen regelen en u een betere grip geven op de situatie.


1. Contact met Eva regelt!

Eva regelt! neemt binnen 24 uur contact met u op, binnen een week komen we bij u langs. wij hebben geen wachttijden. Wilt u gebruik maken van onze ondersteuning? neem dan vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

2. Eva regelt! is persoonlijk

Eva regelt! brengt eerst uw persoonlijke zorgsituatie in kaart. We maken een overzicht van knelpunten en stellen samen met u uw hulpvraag of vragen vast. Daarna gaan we meteen voor u aan de slag.

3. Eva regelt! biedt mogelijkheden

Eva regelt! kijkt voor u uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Deze mogelijkheden zetten we voor u op een rij en we bespreken deze samen met u, zodat u de juiste keuze kunt maken. Alle mogelijkheden zetten we voor u op een rij met de daarbij horende voor- en nadelen. Eventueel neemt Eva regelt! taken van u over, als u dat fijn vindt. wij regelen dat voor u.

4. Eva regelt! maakt het verschil

Eva regelt! neemt het zoek- en speurwerk van u uit handen. Wij kennen de wet- en regelgeving en kunnen u  meer mogelijkheden geven voor (mantel)zorg op maat. Eva regelt! geeft u meer ruimte en tijd  voor uw (mantel)zorgtaken. En daarmee ook meer tijd  voor uzelf.