Wat doet Eva regelt! voor u als zorgprofessional?

U komt regelmatig met hulpvragers in contact. Wat doet u als zij u om hulp vragen? U wilt helpen, maar heeft zelf wellicht niet de kennis en de tijd. Eva regelt! wel. Wij bieden namelijk persoonlijke, onafhankelijke ondersteuning aan hulpvragers en mantelzorgers. Schakel Eva regelt! in. Graag vertellen wij u wat wij voor u, uw cliënt of patiënt kunnen doen, zodat u gericht kunt doorverwijzen. Desgewenst verzorgen wij een presentatie voor meerdere collega’s of uw gehele organisatie. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De voordelen van Eva regelt!

  • U biedt met uw doorverwijzing directe hulp.
  • Wij maken u of uw cliënt wegwijs en kunnen taken overnemen.
  • Optimale zorg voor uw cliënt, samen met Eva regelt!
  • Mantelzorgers die minder snel overbelast raken.

Waarom samenwerken met Eva regelt!?

U bent huisarts, doktersassistent, praktijkondersteuner, casemanager, maatschappelijk werker of medewerker van een thuiszorg- en welzijnsorganisatie. U weet hoe moeilijk het is voor mantelzorgers om alle zorgtaken te combineren met werk, een gezin en sociale contacten. Mantelzorgers zijn onmisbaar voor degene die zij verzorgen, de zorgsector en de maatschappij. Wanneer u doorverwijst naar Eva regelt!, levert u concreet een bijdrage aan het welzijn van uw cliënt, de hulpvrager en de mantelzorger. Zij zullen u er dankbaar voor zijn. Neem vandaag nog de stap en kies voor zorg op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

" Eva regelt! is professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. het contact was erg fijn en de dames weten waar ze het inhoudelijk over hebben. Mijn persoonlijke situatie zag ik niet meer helder, daar heeft Eva regelt! me mee geholpen en ik ben nu zo blij dat ik weet dat ik de best passende keuze nu heb kunnen maken. Blij dat ik Eva regelt! heb ingeschakeld, had ik veel eerder moeten doen".